Verschijning raadsboek ‘Het aanzien van Waddinxveen’

Home > Bestuur > Bekendmakingen | publicaties > Bekendmakingen week 16 2018 > Verschijning raadsboek ‘Het aanzien van Waddinxveen’

Verschijning raadsboek ‘Het aanzien van Waddinxveen’

Dit item is gearchiveerd op 18-06-2018

Op 7 maart vorig jaar besloot de gemeenteraad een deel van het raadsbudget aan te wenden voor het maken van een boek over het openbaar bestuur van gemeente, mede ter gelegenheid van de opening van het nieuwe gemeentehuis; het vijfde in de historie van Waddinxveen sinds de fusie in 1870.

De eerste exemplaren van deze unieke uitgave ‘Het aanzien van Waddinxveen – verhalen over politiek en bestuur’, geschreven en samengesteld door historicus Martin Kraaijestein en journalist Bert Woudenberg, worden aan het slot van de jaarlijkse bijeenkomst van gedecoreerden op vrijdag 27 april a.s. (Koningsdag) omstreeks 11.00 uur in Cultuurhuys De Kroon officieel uitgereikt aan burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis en raadsnestor Raymond Boer.

‘Het aanzien van Waddinxveen’ (340 pagina’s, 1500 exemplaren) is een raadsgeschenk aan de bevolking en is zolang de voorraad strekt zonder kosten beschikbaar voor niet alleen de tijdens de presentatie aanwezige gedecoreerden, maar ook voor de inwoners die voor deze geschiedschrijving belangstelling hebben.

Zij kunnen het rijk geïllustreerde boek, boordevol wetenswaardigheden over politieke besluiten en bestuurlijke ontwikkelingen in vooral het naoorlogse Waddinxveen, op Koningsdag tussen 11.00 en 12.00 uur gratis bij de schrijvers ophalen in Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein. Vanaf maandag 30 april a.s. kan dat tijdens de gebruikelijke openingsuren bij de receptie van het gemeentehuis aan het Beukenhof.

RSS