Door de verwachte extreme storm sluiten de vaste test- en priklocaties in Leiden, Gouda, Alphen aan den Rijn, Lisse, Bergambacht, Nieuwveen en Nieuwerkerk aan den IJssel op vrijdag 18 februari vanaf 13.00 uur:  De GGD heeft dit besluit genomen met het oog op de veiligheid van bezoekers en medewerkers.

De GGD neemt contact op met iedereen die een test- of prikafspraak heeft staan op/vanaf 13.00 uur. U kunt ook zelf bellen met het regionale call center om uw afspraak te verzetten 085  - 0782878

Voor de pop-up locaties geldt dat ze vrijdag 18 februari de gehele dag niet op pad gaan. Kijk op www.ggdhm.nl/vaccinatielocaties-corona(externe link) voor meer informatie. 


HPV-vaccinatie in sporthal De Dreef

Op de vaccinatielocatie in Leiden (ECC) én in sporthal De Dreef Waddinxveen zou ook de HPV-vaccinatie voor jongeren worden gegeven. Deze HPV-vaccinatie kan op een andere dag, locatie en tijd ingehaald worden. U hoeft hier geen afspraak voor te maken. De eerstvolgende mogelijkheid in Leiden is maandag 21 februari tussen 16:30 - 19:00 uur en woensdag 16:30 - 19:00 uur. Voor Waddinxveen zijn verschillende locaties in de buurt. Alle mogelijke data, locaties en tijden staan op www.ggdhm.nl/hpv(externe link)

Locaties (booster)prik in Waddinxveen gesloten

Op 18 februari is door de verwachte storm de locatie in de Ontmoetingskerk aan de Groensvoorde 3 ook gesloten.

Op 25 februari kunt u wel terecht. Van 13.00 tot 17.00 uur kunt u zonder afspraak binnenlopen voor de: 

  • Boosterprik (vanaf 18 jaar)
  • 1e en 2e prik (vanaf 12 jaar)

Vergeet niet om uw mondkapje en ID-kaart mee te nemen.