Van vrijdagavond 12 maart 2021 22.00 uur tot en met zaterdagavond 13 maart 2021 20.00 uur wordt de kruising Parallelstructuur A12 met de Vredenburghlaan afgesloten voor het verkeer. Tijdens de afsluiting maken we de aansluitingen van het nieuwe deel op de bestaande Parallestructuur de N451.

De werkzaamheden bestaan uit het frezen van asfalt, het aanbrengen van nieuw asfalt, het afwerken van bermen en het aanbrengen van bebording en markering. Deze werkzaamheden worden ook in de avond/nacht uitgevoerd. Het Moerkapellepad blijft open voor (brom)fietsers.

De omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

Afsluiting IJsermanweg

Van vrijdagavond 12 maart 2021 20.00 uur tot en met zaterdagmorgen 13 maart 2021 12.00 uur wordt het gedeelte IJsermanweg t.h.v. de kruising met de Vredenburghlaan afgesloten voor al het verkeer

Aan het begin en het einde van de IJsermanweg staan verkeersregelaars om het verkeer te begeleiden. Fietsers worden omgeleid via het fietspad Avondster, de Plasweg en de G. van Dort Kroonweg. Langzaam gemotoriseerd verkeer maakt gebruik van de Beijerincklaan.

Tijdens de afsluiting wordt het oorspronkelijke profiel van de IJsermanweg teruggebracht, de verkeersregelinstallatie geplaatst, geasfalteerd, markering aangebracht en worden de bermen afgewerkt.

Hinder

De werkzaamheden kunnen enige overlast met zich meebrengen. Hiervoor vragen wij uw begrip. Wij doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

Randweg Waddinxveen

Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van de nieuw te realiseren Randweg Waddinxveen.

De randweg Waddinxveen bestaat uit de Vredenburghlaan, Bentwoudlaan en Verlengde Beethovenlaan.De randweg ontlast het lokale wegennet van Waddinxveen. De A12, A20 en het toekomstige bedrijventerrein Glasparel+ zijn beter bereikbaar.

Meer informatie over de afsluiting vindt u op de website van Provincie Zuid-Holland(externe link).