Vrijwilligersmarkt 21 november 2023

Dit nieuwsbericht is verlopen.
17 november 2023, 15:44

Op 21 november 2023 tussen 15.30 uur en 17.30 uur is in Cultuurhuys De Kroon de vrijwilligersmarkt.

Wilt u wat betekenen voor een ander, waar u zelf ook een goed gevoel van krijgt? Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk maar weet u nog niet zo goed waar te beginnen? Of wilt u eerst eens verder praten over de mogelijkheden? 

Bezoek dan de vrijwilligersmarkt en ontdek waar er allemaal vrijwilligers voor nodig zijn! Er zijn genoeg organisaties op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en stellen zich tijdens de vrijwilligersmarkt graag aan u voor! 

Op de vrijwilligersmarkt vindt u vrijwilligersorganisaties met verschillende onderwerpen, zoals sport, cultuur, natuur, zorg en welzijn en nog veel meer! Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten en voor iedereen, voor jong én oud. Of je nu gepensioneerd bent, naast je betaalde baan graag iets wil doen, veel of weinig tijd hebt, een stageplek zoekt of werkzoekend bent. 

Iedereen kan naar de vrijwilligersmarkt

Bent u zelf al vrijwilliger en kent u iemand die zich ook graag als vrijwilliger wil inzetten in Waddinxveen? Uw partner, de buurman/vrouw, een vriend of vriendin, uw ouders of collega’s? Geef het door of of kom samen een kijkje nemen!

Op www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl staat een overzicht van organisaties die er zijn en meer informatie over de vrijwilligersmarkt!

Vrijwilligersmarkt in Cultuurhuys de Kroon tussen 15.30 uur en 17.30 uur