Uitnodiging bijeenkomst KunstKade 10 oktober

Dit nieuwsbericht is verlopen.
27 september 2023, 15:10

Maatschappelijk cultuurplatform KunstKade wil het culturele leven in Waddinxveen aanmoedigen. Daarom organiseert KunstKade een bijeenkomst waarin we culturele- en kunstactiviteiten gaan verzamelen voor de Nationale Kunstweek. Heeft u een creatief en kunstrijk idee voor deze week van, voor en door Waddinxveners? Meld u dan aan voor de bijeenkomst op 10 oktober 2023 via kunstkade@waddinxveen.nl.

Kom ook naar het Anne Frankcentrum

De bijeenkomst vindt plaats in het Anne Frank Centrum, Jan van Bijnenpad 1 in Waddinxveen. U bent welkom vanaf 18:45 uur. De avond start om 19:00 uur en duurt ongeveer tot 22:15 uur.

We praten bij en kijken vooruit

Tijdens de avond praten we elkaar bij over wat er afgelopen jaar is gebeurd en wat KunstKade nog meer kan betekenen. Daarna vullen we samen het KunstKade moodboard in met culturele activiteiten die tijdens de Nationale Kunstweek van 11 tot en met 19 november kunnen plaatsvinden. U krijgt volop gelegenheid om uw idee te presenteren en afspraken te maken over de uitvoering. Zo laat u Waddinxveen (mee)genieten van uw schitterende idee!

Meer weten?

Meer informatie over KunstKade vindt u via www.waddinxveen.nl/kunstkade