Loopbaanvragen? Loop dan mee!

Dit nieuwsbericht is verlopen.
30 maart 2023, 16:45

Heeft u loopbaanvragen? Loop dan mee! Dat is de uitnodiging tijdens de maand van Leren en Werken. In de hele arbeidsmarktregio Midden-Holland worden in april extra activiteiten georganiseerd om op een laagdrempelige manier loopbaanadvies te geven. In Waddinxveen start er dinsdag 18 april om 13.00 uur een wandeling voor iedereen die een leervraag heeft.

Wat zijn uw dromen? Wat zijn uw kwaliteiten? Wilt u (nieuw) werk of toch een scholing volgen? En hoe zet u dan de volgende stap? Tijdens de wandeling gaan ervaren loopbaanadviseurs in gesprek met de wandelaars, die via luchtige opdrachten al snel tot de kern van de zaak komen.

Iedereen met een loopbaanvraag is welkom

Aan de wandeling zijn geen kosten verbonden. Iedereen is welkom; de grootte van de groep hangt af van het aantal aanmeldingen. De start is bij het Werkcafé in Cultuurhuys De Kroon (Gouweplein 1, Waddinxveen). De wandeling duurt ongeveer een uur en wordt afgesloten met een kop koffie of thee bij het Werkcafé. Wie dan nog vragen heeft, kan een individuele afspraak op een ander moment maken met een adviseur van het Leerwerkloket (LWL) of Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) Midden-Holland. Kijk op Leerwerkloket Midden Holland voor wandelingen op andere data.

Aanmelden kan via middenholland@leerwerkloket.nl.