Bouwt u mee aan cultuurplatform KunstKade?

Dit nieuwsbericht is verlopen.
29 december 2022, 15:52

Een aantal Waddinxveense Kunst & Cultuurorganisaties en de gemeente Waddinxveen hebben nagedacht over het opzetten van een maatschappelijk cultuurplatform. Het doel van dit maatschappelijk cultuurplatform is om door nieuwe vormen van samenwerking en het elkaar inspireren, een veelzijdig en actief cultureel Waddinxveen op te bouwen. Maar hoe moet dit er verder uit gaan zien? Hoe kunnen we de verbindingen maken, samenwerking versterken, inspiratie delen en nieuwe activiteiten opzetten?

Wij nodigen u van harte uit

Om met andere deelnemers te praten en ideeën uit te wisselen over de opbouw van een maatschappelijk cultuurplatform. Dit heeft nu de naam KunstKade gekregen. We hopen dat KunstKade een plek wordt waar ideeën, initiatieven en verbindingen samenkomen, die gericht zijn op kunst en cultuur in Waddinxveen. Meer informatie over de Kunstkade vindt u op www.waddinxveen.nl/kunstkade.

Wanneer

Dinsdag 24 januari 2023 (donderdag 12 januari was de eerste avond).

Waar

  • Anne Frank Centrum, Jan van Bijnenpad 1

Hoe laat

  • Inloop vanaf 18:45 uur
  • Start 19:00 uur
  • Verwachte eindtijd 22:15 uur

Aanmelden

Meld u nu al aan via kunstkade@waddinxveen.nl. En geef de uitnodiging vooral ook door aan iedereen uit uw netwerk met een hart voor kunst en cultuur.