Veel inwoners in Waddinxveen doen moeite voor een Schoon Waddinxveen. Wilt u zich ook helpen bij een schoon Waddinxveen of doet u dat al? Laat het ons weten en meldt u aan bij Waddinxveen Schoon! De gemeente helpt u graag bij uw vrijwillige hulp.

Op deze interactieve kaart kunt u zien op welke plekken in Waddinxveen inwoners zelf bijdragen aan een schoner Waddinxveen. Ook is te zien welke scholen dit jaar meedoen aan het project de Afval Vrije School.

Hoe werkt het?

De gemeente helpt u door u gratis grijpers, veiligheidshesjes, vuilniszakken en handschoenen te schenken. Daarnaast wordt iedere vrijwilliger eervol genoemd op de online kaart. Als u liever niet wilt dat uw naam niet op de kaart komt, dan kan dat natuurlijk ook.

De gemeente laat via de website, twitter, facebook en andere kanalen zien welke gebieden zijn geadopteerd. Zo wordt voor anderen duidelijk dat een plek schoon wordt  gehouden door een buurman of buurvrouw. Door de omgeving netjes te houden en te laten zien dat u zich inzet voor een schone buurt, ervaren uw buurtbewoners de omgeving als prettiger, waardoor meer bewoners zich verantwoordelijk voelen voor dit gebied. Gevolg: minder zwerfafval en een prettiger woonklimaat!

Wat moet ik doen?

Wilt u zich ook helpen bij een schoon Waddinxveen of doet u dat al? Laat het ons weten en meldt u aan bij Waddinxveen Schoon. Namens de gemeente hartelijk bedankt!

Heeft u gevonden wat u zocht op deze pagina?

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u een vraag, opmerking of suggestie?
Chat met ons of kijk op Facebook of Twitter.

U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier.

Monica

Monica 
afdeling Publieksplein