Veel inwoners in Waddinxveen zetten zich in voor een Schoon Waddinxveen. Wilt u zich ook inzetten voor een schoon Waddinxveen of doet u dat al? Laat het ons weten en meldt u aan bij Waddinxveen Schoon! De gemeente ondersteunt uw vrijwillige inzet van harte.

Op deze interactieve kaartkunt u zien op welke plekken in Waddinxveen inwoners zelf bijdragen aan een schoner Waddinxveen. Ook is te zien welke scholen dit jaar meedoen aan het project de Afval Vrije School.

Hoe werkt het?

De gemeente ondersteunt u door u gratis te voorzien van grijpers, veiligheidshesjes, vuilniszakken en handschoenen. Daarnaast krijgt iedere vrijwilliger een eervolle vermelding op de online kaart. Als u uw naam liever niet op de kaart wilt dan kan dat natuurlijk ook.

De gemeente laat via de website, twitter, facebook en andere kanalen zien welke gebieden zijn geadopteerd. Zo wordt voor anderen duidelijk dat een plek wordt schoongehouden door een buurman of buurvrouw. Door de omgeving netjes te houden en te laten zien dat u zich inzet voor een schone buurt ervaren uw buurtbewoners de omgeving als prettiger, waardoor meer bewoners zich verantwoordelijk voelen voor dit gebied. Gevolg: minder zwerfafval en een prettiger woonklimaat!

Wat moet ik doen?

Wilt u zich ook inzetten voor een schoon Waddinxveen of doet u dat al? Laat het ons weten en meldt u via de knop rechts aan bij Waddinxveen Schoon!

Heeft u gevonden wat u zocht op deze pagina?

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u een vraag, opmerking of suggestie?
Chat met ons of kijk op Facebook of Twitter.

U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier.

Monica

Monica 
afdeling Publieksplein