Melding, klacht, bezwaar, vraag

Home > Inwoners > Melding, klacht, bezwaar, vraag

Melding, klacht, bezwaar, vraag

Wilt u iets aan de gemeente kwijt over een losse stoeptegel of een kapotte straatlantaarn? Heeft u een klacht over hoe de gemeente u heeft behandeld? Wilt u bezwaar maken tegen een gemeentelijk besluit? Of heeft u een vraag of suggestie? Dan kunt u de gemeente op verschillende manieren duidelijk maken wat u wilt.

Meldingen openbare ruimte

Ziet u iets dat stuk is of opgeruimd moet worden? Meld het ons. De gemeente onderneemt dan zo snel mogelijk actie.

Formulier melding openbare ruimte

Spoedeisende meldingen

Bel voor spoedeisende meldingen naar ons nummer 14 0182. In het weekend of op werkdagen na 17.00 uur wordt u doorverbonden met de storingsdienst.

Klacht indienen

Fouten maken is menselijk, klagen mag!

De gemeente Waddinxveen wil u zo goed mogelijk van dienst zijn. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over de manier waarop u bent behandeld. U kunt dan een klacht indienen.

Formulier klacht indienen

Specifieke meldingen

Er bestaan veel specifieke meldpunten voor uw (woon)omgeving, milieu, huiselijk geweld, etc. Klik op het betreffende meld- of steunpunt voor meer informatie.

Bezwaar maken

Als u het niet eens bent met een beslissing van de gemeente, zoals het weigeren van een vergunning, kunt u bezwaar maken of in beroep gaan.

Formulier bezwaar indienen

Bezwaar maken tegen een opgelegde belastingaanslag of WOZ-beschikking doet u bij de BSGR.

Bezwaar indienen bij BSGR

Iets vragen

Heeft u een simpele vraag? Stuur een WhatsApp'je

Ons WhatsApp-nummer is: 06 38825030.

De gemeente probeert op werkdagen zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 24 uur de WhatsApp-berichten te beantwoorden.

Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen.
U kunt via dit nummer geen melding doen over de openbare ruimte. Ga daarvoor naar www.waddinxveen.nl/melding

Of neem contact op via ons contactformulier

Iets verloren of gevonden

Meld, zoek en vind uw gevonden of verloren voorwerpen.